Concept



“Protect the Small” is about leaving something concrete to enjoy change, discover new experiences through revamped sustainable fish cooking experiences that you can replicate and adapt.

Acknowledging all the intelligence and know how of food preparation that are part of our heritage, this blog is about recipes that can contribute to fish and artisan fishers sustainability.

See multi media links such as the fish artisan specialist (fisheries biologist), Alexis Fossi, taking us shopping for suistainable fish recipes, and share your recipe creations here.

Change can be delicious.

Invitation Greek / Invitation English

Thursday, 18 November 2010

BLOODY MARÉE


Ingredients:
V8 (χυμός τομάτας – 250ml)
6 σταγόνες ταμπάσκο (1 κουτ. γλυκού)
Lime (1)
Αλάτι (1 πρέζα)
Πιπέρι (1 πρέζα)
Χαβιάρι φυκιών (2 κουτ. σούπ)
Τσίπουρο (70ml)

Preparation:
Σε ένα σέϊκερ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί - εκτός από το χαβιάρι, το οποίο και βάζουμε στο τέλος μέσα στο ποτήρι. Ανακατεύουμε με ένα στικ σέλερι, και το αφήνουμε για γαρνιτούρα.

No comments:

Post a Comment