Concept



“Protect the Small” is about leaving something concrete to enjoy change, discover new experiences through revamped sustainable fish cooking experiences that you can replicate and adapt.

Acknowledging all the intelligence and know how of food preparation that are part of our heritage, this blog is about recipes that can contribute to fish and artisan fishers sustainability.

See multi media links such as the fish artisan specialist (fisheries biologist), Alexis Fossi, taking us shopping for suistainable fish recipes, and share your recipe creations here.

Change can be delicious.

Invitation Greek / Invitation English

Thursday, 18 November 2010

ΚΑΝΑΠΕΣ ΑΠΟ TOFU & ΑΤΖΟΥΓΙΑ / ANCHOVY TOFU CANAPÉ


Ingredients:
Tofu (300γρ – 6 φέτες)
Αντζούγιες (12 κομμάτια)
Ελαιόλαδο (1 κουτ. σούπας)
Κάππαρη (100γρ.)
Σταφύλια λευκά (200γρ.)
Πιπεριά πράσινη ή κόκκινη (για το γαρνίρισμα)

Preparation:
Στρώνουμε σε ένα ταψάκι το tofu σε φέτες 1-1,5 εκ.. Παίρνουμε κάπαρη, σταφύλια, ελαιόλαδο και τα κάνουμε πουρέ σε ένα μπλέντερ, σουρώνουμε τα υγρά και σκεπάζουμε το ταψάκι με το tofu. Μοιράζουμε τις αντζούγιες ολόκληρες στο ταψάκι και κόβουμε τις πιπεριές σε φέτες για γαρνίρισμα στο τέλος με ένα καλαμάκι μπαμπού. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

No comments:

Post a Comment