Ingredients:
Tofu (300γρ – 6 φέτες)
Αντζούγιες (12 κομμάτια)
Ελαιόλαδο (1 κουτ. σούπας)
Κάππαρη (100γρ.)
Σταφύλια λευκά (200γρ.)
Πιπεριά πράσινη ή κόκκινη (για το γαρνίρισμα)
Preparation:
Στρώνουμε σε ένα ταψάκι το tofu σε φέτες 1-1,5 εκ.. Παίρνουμε κάπαρη, σταφύλια, ελαιόλαδο και τα κάνουμε πουρέ σε ένα μπλέντερ, σουρώνουμε τα υγρά και σκεπάζουμε το ταψάκι με το tofu. Μοιράζουμε τις αντζούγιες ολόκληρες στο ταψάκι και κόβουμε τις πιπεριές σε φέτες για γαρνίρισμα στο τέλος με ένα καλαμάκι μπαμπού. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
No comments:
Post a Comment